16 Ağustos 2015 Pazar

Sürpriz Evlilik Teklifi Nasıl Yapılır?


Kız arkadaşınıza güzel bir sürpriz evlilik teklifi yapmak istiyorsanız haklısınız; hayatta 1 kere olacak bir şey, en azından öyle arzu ediliyor-öyle hayal ediliyor, olmuşken şöyle akılda kalacak renkli, sefalı bir teklif olması güzel olur. Kendiniz mi bir şeyler ayarlarsınız, arkadaşlarınızla organize mi olursunuz yoksa evlenme teklifi organizasyon şirketlerinden biri ile mi anlaşırsınız bilmem, ama eminim ki sevgiliniz bundan büyük mutluluk duyar. İyi planlanmış bir romantik evlilik teklifi her kadının hoşuna gider. Sevgiliniz sizin kendisine 'Benimle evlenir misin?' dediğiniz günü her türlü unutmaz ama böyle olursa bir başka unutmaz, ömür boyu keyifle hatırlayacağı ve anlatacağı bir anısı olmuş olur. Kadınlar bir de mutlu oluyorlar ki sürpriz evlenme teklifi aldıkları zaman, gördüğüm fotoğraflardan biliyorum. Kız arkadaşınızı öyle keyif ve heyecandan sarhoş olmuş bir halde görmek sizin için de zevk olur herhalde.


Sürpriz evlilik teklifi nasıl yapılır; birçok farklı şekilde yapılabilir. Kumsalda evlenme teklifi, İstanbul'da yaşıyorsanız Kız Kulesinde veya Çırağan Sarayında evlenme teklifi, barkovizyonla evlenme teklifi, lazerle evlenme teklifi, hexacopter ile evlenme teklifi; böyle bir sürü alternatif var. Bunların bazılarını bir şekilde kendiniz de organize edebilirsiniz tabii. Şık bir mekanda güzel bir masa hazırlatmak, özel müzikler çaldırmak, yüzüğün masaya sürprizli bir şekilde gelmesini sağlamak, evinizi süsleyip sevgilinizi teklif için davet etmek; bunlar biraz uğraşıp ayarlayabileceğiniz şeyler. Ama 'Ben ne istediğimi anlatayım, profesyoneller hazırlasın' derseniz sürpriz organizasyon şirketleri arasından birini seçersiniz, aşağı yukarı nasıl bir sürpriz hayal ettiğinizi anlatırsınız o kadar; gerekli bağlantı ve ayarlamaları yapmak onların işi. Böyle bir firmayla görüştüğünüzde aklınıza gelmeyen cazip öneriler, düşündüğünüzden daha farklı ve güzel sürpriz fikirleri de sunabilirler size. Bir de, isterseniz tabii, profesyonel işi fotoğraflar ve/veya video çektirme olayı var. Düzgün, net, kusursuz belgeler kalır elinizde günden geriye böylece.


Kendi başınıza veya arkadaşlarınızla beraber bir şeyler yapmak isterseniz bir dış mekan ayarlayabileceğiniz gibi evde evlenme teklifi de yapabilirsiniz. Evinizin çiçek gibi, tertemiz ve düzgün olmasını ayarlayıp belli bir yerde, mesela salonda güzel bir süsleme yaptınız mı gayet hoş olur. Çiçekler, mumlar kullanabilirsiniz; bütçeniz uygunsa özel bir yemek masası hazırlatıp bir garson ve/veya müzisyen tutabilirsiniz, müzikle ilgilenen arkadaşlarınız varsa bunu onlar halledebilir, hatta servisi de onlardan biri yapabilir veya sadece ikinizin olacağı bir ortam hazırlayabilirsiniz; her türlü olur. Güzel bir restoranda bir masa ayırtıp bazı özel ayarlamalar talep edebilirsiniz. Müzikli bir yerle bir noktada sahneye çıkıp teklifinizi yapmak üzere anlaşabilirsiniz, yapabiliyorsanız ikiniz için anlamlı olan bir şarkıyı da söyleyebilirsiniz belki. Bir blog sitesi açıp bir süre üstünde çalışarak bloğu uygun şekilde donattıktan sonra bu ortam üzerinden bir sürpriz evlenme teklifi yapabilirsiniz. Bir veya birkaç video hazırlayıp bloğa koyabilirsiniz mesela, birinde evlenme teklifiniz olur. Billboard ile evlenme teklifi yapabilir, bir gazeteye ilan verebilirsiniz. Üstünde evlilik teklifi sözleri yazılı bir pasta hazırlatıp evine veya iş yerine gönderebilirsiniz. teklifi sevgilinizin doğum gününe denk getirip böyle bir pasta yaptırabilirsiniz.

 Ben yazıya son vereyim, zamanla böyle daha bir sürü yazılar yazmak niyetindeyim, şimdilik yeter, geç oldu, yoruldum. Ziyaretiniz için teşekkür edip, etiketleri falan ekleyip yayınlayayım artık. Teşekkürler, yine gelin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder