13 Şubat 2018 Salı

Savaş'tan Meryem'e Sürpriz Evlenme Teklifi / Meryem 27. Bölüm


Kanal D'de yayınlanan Meryem dizisi benim devamlı seyrettiğim bir dizi değil. Başlangıçta bir süre düzenli izledim, sonra da arada sırada. Savaş - Meryem çifti arasındaki ilk duygu erkeğin kıza duyduğu büyük hınçtı, onun, sevgilisini arabayla ezdikten sonra olay yerinden çekip gittiğine inanıyordu. Bu kazanın sonucunda Savaş'ın sevgilisi ölmüştü. Ama gerçek böyle değildi, kazayı yapan Meryem'in sevgilisi Oktay'dı. Zaman ilerledikçe gerçekler ortaya çıkmaya başladı. Sayısız güçlüğün yaşandığı zor bir aşk hikayesiydi onlarınki, birçok yanlış anlaşılmayı, düşmanlığı, ölümcül tehlikeyi aşmaları gerekmişti. 27. bölümde Meryem'in, kendisini esir tutan Oktay'ın elinden kurtarılmasından kısa bir süre sonra herhalde birçok izleyicinin heyecanla beklediği o sahne geldi: Savaş'tan Meryem'e sürpriz evlenme teklifi sahnesi



Twitter ve başka sosyal medya sayfalarında dizilerdeki birçok çift için olduğu gibi Meryem - Savaş ikilisi için de tahminler, dilekler, teşvikler içeren iletiler yayınlandı. 




Son zamanlarda çiftlerin isimleri kısaltılarak kullanılıyor böyle durumlarda, onlar da SavMer olarak anılıyorlardı. 




Savaş diz çökerek evlenme teklifi yapmayı tercih etti, saygı, teslimiyet, itaat gibi şeyleri ifade eden bu davranış Batı ülkelerinde çok olağandır ama bizde herkesin hoşuna gitmez. Bana sorarsanız bir kişilik sorunu yapılması gerekmez, ülkemizde de birçok erkek yapıyor bunu ama hoşunuza gitmiyorsa yapmazsınız. 




Meryem dizisi final tarihi yaklaşıyor tarzında haberler var internette, doğru mu bilmiyorum, bir süre epeyce ilgi gören diziniz reytinglerinin düştüğü ve bitirileceği söyleniyor.



Ve işte o teklifin videosu:





Birkaç güzel, romantik sözün ardından gelen bir sürpriz evlilik teklifi kadınları mutlu eder. Olanaklarınız çerçevesinde güzel bir organizasyon hazırlarsanız kız arkadaşınızın mutluluğu daha da artacaktır. Teklif yüzüğü almak zorunlu değil aslında ama muhtemelen güzel bir tektaş yüzük almanızı bekleyecektir. Genel eğilim pırlanta tektaş almak yönünde ve piyasada farklı bütçelere hitap eden birçok alternatif bulunabiliyor. Aşağıdaki 0.07 karat yüzüğün adresi Zen Pırlanta, fiyatı 990 TL. Şuraya tıklayarak yerinde görebilirsiniz. 


Sirius Pırlanta sayfalarından seçtiğim ilk modelin fiyatı 790 TL. Yakından görmek için şuraya tıklayabilirsiniz. 


Pırlanta taşı 0.40 karat ağırlığında olan aşağıdaki modelin fiyatı ise 4.890 TL. Buraya tıklayarak kaynağında görebilirsiniz kendisini. 


Uygun fiyatlı bir evlenme teklifi yüzüğü arayanlar So Chic sitesine bakabilirler. Aşağıdaki 925 ayar gümüş tektaş yüzük 299 TL mesela. 



Aşağıdaki modelin fiyatı ise 349 TL. Yerinde görmek için buraya tıklamanız yeterli. 




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder