9 Ağustos 2017 Çarşamba

Santa Monica Plajı'nda Evlenme Teklifi


Scott, kız arkadaşı Megan'a Santa Monica Plajı'nda evlenme teklifi yapmaya karar verdiği zaman bu konudaki yayınlarını takip ettiğim yabancı şirketlerden biri olan The Heart Bandits ile görüşmüş. İkisi bir konser için Los Angeles'a geleceklermiş ve teklifini günün doğal bir parçası gibi görünen bir organizasyonla yapmayı hayal etmiş. Şirket yetkilileri de gün batımında Los Angeles sahillerinde yürüyüş yapmalarını önermişler, çünkü bu Los Angeles'ı ziyaret eden herkesin yapmak isteyeceği bir şey ve Megan'a da gayet olağan görünecek. Ve çift için sahilde küçük, güzel bir dekor hazırlamışlar.






Scott, Megan'la yaşadığı en güzel anıların birlikte yaptıkları küçük geziler olduğunu söylemiş. Bu yüzden, plajdaki masanın üstüne koymak için bu gezilerin fotoğraflarından oluşan bir nevi hatıra defteri hazırlanmış. Fotokitap konusunda yazdığım bir yazı için şuraya tıklayarak bu konuda detaylı bilgi alabilirsiniz. Ayrıca masanın üstüne Megan'ın en sevdiği çiçeklerden oluşan kompozisyonlar yerleştirilmiş. Uzun bir vazonun içinde kocaman bir buket ve etrafında, küçük vazoların içinde bir sürü çiçekler. Masaya küçük mumlar da yerleştirilmiş. Üstteki fotoğrafta gördüğünüz "Life is great with you...Wherever we go" cümlesi sanırım aşağı yukarı "Nereye gidersek gidelim, hayat seninle harika" anlamına geliyor. Ve kumların üstüne çiçeklerle Megan yazılmış.





Megan kendisi için yapılmış olan bu hazırlığı görünce duygulanmış ve çok mutlu olmuş. Ve Scott'ın dizlerinin üstüne çökerek yaptığı teklife "Evet" cevabını vermiş.



Plajda evlenme teklifi yapmak için en doğru zamanlar ilkbahar - yaz sezonu için güzel bir fikir. Ekonomik evlilik teklifi alternatifleri düşünüyorsanız bu organizasyonu dikkate alın derim. Bir firmanın böyle bir şeyi ne kadara gerçekleştireceğini bilmiyorum ama bunu kendiniz de hazırlayabilirsiniz diye düşündüm. Sahile kurulacak bir masa, çiçekler ve mumlar, belki 1 şişe şarap ve 2 kadeh, veya başka bir içecek. Hatta müzikle ilgilenen bir arkadaşınız varsa canlı müzik bile ayarlayabilirsiniz.


Sahilde evlilik teklifi fikirleri için tıklayın

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder