17 Ağustos 2017 Perşembe

Kameriye Altında Romantik Evlilik Teklifi


Bu aralar çardaklarla, kameriyelerle bozdum, bu onların dahil olduğu 2. yazım ve en az 1 tane daha yazmayı planlıyorum. Bu kameriye altında romantik evlilik teklifi temalı fotoğraflara da dün rastladım.























Düğün planlamacısı Trista Leonisio "Mükemmel bir evlilik teklifi romantizm ve sevgi içinde kendi aşk hikayenizi yazmanızdır" diyor. Göreceğiniz fotoğraflar da kendi aşk hikayesini bu şekilde yazmak isteyenlere ilham verecek şık fikirler içeriyor.




Güzel bir parkın veya bahçenin içinde yapılmış gibi duran bu kameriye süsleme çalışması için çardağın kenarlarına mumlar ve kırmızı güller dizilmiş. Çardağın dışı da gül buketleriyle süslenmiş. Evlenme teklifi yüzüğü tam ortadaki küçük ve şık kokteyl masasının üstündeki bir gülün içine koyulmuş. Uygun bir çardak bulduktan sonra fazla para harcamanızı gerektirecek bir fikir değil aslında ve çok hoş görünüyor. Ortamın kendisi de organizasyona güzellik katıyor zaten.




Romantik evlilik teklifi fikirleri evlilik yoluna girmeyi düşünen erkeklerin baya ilgisini çekiyor son yıllarda. Bunda internet ortamında görülen birbirinden çarpıcı organizasyon fotoğraflarının da etkisi oluyordur tabii. Birçok kadın sevgilisiyle böyle bir ortamda romantik saatler geçirmekten hoşlanır.




Fena da olmaz aslında, değil mi? Her fırsatta hayata renk katmak, mutlu anların sayısını çoğaltmaya çalımak lazım. "Benim bütçem yetmez" demeyin, bütçenizin yeteceği bir fikir mutlaka vardır. Arkadaşlarınızın size yardım edip edemeyeceğini düşünün; aralarında bahçeli bir evi olan, bir müzik aleti çalan, teklifiniz için özel bir web sitesi tasarımı yapabilecek, üstünde teklif sözleri yazan bir afiş hazırlayabilecek kişiler olabilir. 

Yakın çevrenizde güzel bir piknik alanı veya botanik bahçesi varsa organizasyonu orada yapma imkanınız olabilir. Evinizin salonunu şık bir şekilde süsleyip romantik bir masa kurabilirsiniz. Arkadaşlarınızla anlaşıp bir sokak sürprizi hazırlayabilirsiniz. Yapabileceğiniz çok şey var.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder