30 Nisan 2017 Pazar

Golden Gate Köprüsü Manzaralı Evlilik Teklifi

Jesse, kız arkadaşı Katie'ye evlenme teklif etmeye karar vermişti. Ona San Francisco'da evlenme teklifi yapmak istiyordu çünkü ilk buluşmaları bu şehirde gerçekleşmişti. The Heart Bandits isimli organizasyon firmasına başvurup yardımcı olmalarını istedi. Firma çalışanları hayır demediler tabii, neden desinler ki, onların işi buydu. Ne yapsak acaba diye düşündüler, düşündüler, sonra da Golden Gate Köprüsü manzaralı bir organizasyon hazırlamaya karar verdiler.


Çiftin özel şarkısı Sting'in söylediği Fields of Gold'un saksafon versiyonu idi. Temaya bu parçayı da eklemeye karar verdiler. Teklif köprüyü gören bir yerde yapılacaktı ve bir saksafoncu onların şarkısını çalacaktı. Müzisyenin çevresine altın rengi mumlar serpiştirdiler. (Fields of Gold İngilizce'de altın sahaları / altın tarlaları gibi bir anlama geliyor.) Katie kırmızı gülleri seviyordu. Bu yüzden olay yerinde Jesse'nin "Evet" dediği zaman ona vermesi için 100 adet kırmızı gül de bulunduruldu. Bunun dışında sağa sola başka kırmızı güller de serpiştirildi.




Jesse Katie'ye "Benimle evlenir misin?" demedi. "Will you marry me?" demiştir muhtemelen çünkü onlar İngilizce konuşan insanlardı. Ben de, şu dili biraz daha geliştirebilsem ne iyi olacak, var ya. Farklı bir dil insanın önünde yeni ufuklar açıyor, dünyasını genişletiyor. Öyle de işime yarar ki, şimdi Google Translate yardımı ile bazen biraz, bazen çokça zorlanarak çevirdiğim bu gibi metinleri daha kolay bir şekilde ve daha kısa sürede çeviririm. Yararlanacak daha çok kaynak bulurum. Bu arada, sanırım yine konudan saptım. Sapmasam şaşarım zaten. Geliyorum konuya hemen, işte teklif anı:


Katie'nin olumlu cevabından sonra çift bulundukları yerdeki güzel gün batımı manzarasının tadını çıkardılar.



Açık havada müzikli evlenme teklifi yapmak fena olmaz aslında, de mi? Böyle bir organizasyonu kendi imkanlarınız da hazırlayabilirsiniz. Bir müzisyen bulmak lazım veya belki de arkadaşlarınızın arasında vardır. Teklif mekanına gelince, yaşadığınız yerdeki, güzel bir manzarası olan pek çok yer olabilir. Ortamı süslemek zor veya pahalı bir şey değil, biraz düşünseniz ne fikirler bulursunuz, size güveniyorum. Ziyaretiniz için teşekkürler bu arada.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder