16 Mart 2017 Perşembe

Kuzey Güney Bölüm 74: Kuzey'den Cemre'ye Evlenme Teklifi

Kız arkadaşınızın bir sürpriz evlilik teklifi almaktan hoşlanacağını düşünüyor musunuz? Kuzey Güney dizisinin 74. bölümünde yer alan Kuzey'den Cemre'ye evlenme teklifi sahnesini seyretmenizde fayda olabilir öyleyse. Bu sahnelerde başlangıçta bir teknede doğum günü kutlaması havası var ama ama daha sonra Kuzey'in aslında Cemre'ye doğum gününde evlenme teklifi yapmak niyetinde olduğunu anlıyoruz. Gecenin karanlığını renk renk ampullerle delen teknenin içine güzel bir masa da hazırlanmış. Aşağıya doğru 75. bölümdeki Kuzey Cemre yüzük takma sahnesini de görebilirsiniz.



Cemre kendisi için özel olarak hazırlanan bu sürpriz doğum günü ortamını görünce gözleri mutluluk gözyaşlarıyla ışıldamaya başlıyor. Az sonra olacaklardan, daha büyük bir şaşkınlık ve mutluluğa düşeceğinden haberi yok henüz. Bu gördükleri yeterince mutluluk verici ama ilerleyen dakikalarda onu daha büyük bir olay bekliyor; Kuzey'in evlenme teklifi.

Kuzey, Cemre'nin doğum gününü kutlayıp ona sarıldıktan sonra yavaştan romantik aşk sözleri söylemeye başlıyor. Olaylar teknede evlenme teklifi organizasyonu halini almaya başlıyor artık. "İyi ki beni sevmişsin, iyi ki benden vazgeçmemişsin." diyor. Onun sevgisi ve inadı karşısında değiştiğini, ondan bir şeyler öğrendiğini, Cemre'nin, onun gözlerinin açılmasını istediğini söylüyor. Cemre'nin elini tutup kendi kalbinin üstüne koyarak romantik şeyler, aşk ve bağlılık sözleri söylüyor. Ve söylediği güzel sözleri evlenme teklifine bağlıyor sonunda. Cemre'den de "Evet" cevabını alıyor.

 Bunlar olurken arka planda çalan Hakim Bey evlenme teklifi şarkısı kategorisine girmiyor ama çiftin arasında özel bir anlamı olduğunu bilirseniz ters de durmuyor.


Kuzey Güney dizisi hayranlarından biriyseniz bu bölümü beğenmişsinizdir sanırım. Kuzey'in söylediği evlenme teklifi sözleri biraz uzun olsa da son derecede içten ve etkileyici. Kıvanç Tatlıtuğ - Öykü Karayel çifti bu özel anların duygularını gayet güzel yansıtmışlar.

Böyle bir ortamda romantik bir evlilik teklifi almanın kız arkadaşınızı mutlu edeceğini düşünüyorsanız söyleyeceğiniz evlenme teklifi sözleri üzerinde iyi düşünmenizi tavsiye ederim. Kadınlar romantik aşk sözleri duymayı severler, bu konuda özenli davranarak bu gününün sevgiliniz için daha da güzel, daha unutulmaz bir hal almasını sağlayabilirsiniz. Sizin sözleriniz sizin hikayenizle ve duygularınızla ilgili olmalı tabii. Çok süslü sözler söyleme endişesine kapılmayın. İçten olun, samimi olun; Kuzey gibi. Ve duygularınızı açıkça ifade etmekten utanmayın. Hayatınızı paylaşmayı istediğiniz kadına duygularınızı dökmekten neden utanacaksınız ki? O da ne kadar sevildiğini, sizin için ne kadar önemli olduğunu, sizin hayatınıza neler kattığını duymaktan hoşlanacaktır.

Son olarak yazının başında söz ettiğim Kuzey'le Cemre arasındaki yüzük takma sahnesi geliyor. Ziyaretiniz için teşekkür ederim.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder