7 Ocak 2017 Cumartesi

Evlenme Teklifi Pastası Fikirleri

Bu yazımızda, sayın Evlenme Teklifi Rehberi ziyaretçileri; size evlenme teklifi pastası modelleri takdim ediciim. Yabancı sitelerden seçtiğim bazı görsellerin içinde başka dillerde evlenme teklifi sözleri yazıyor olacak ama o önemli değil, sonuçta siz neyi istiyorsanız onu yazdıracaksınız, esas olan pastanın / kekin / biçimiyle size fikir vermesi. İnternette butik pasta yapan kişiler ve kurumlar var gördüğüm kadarıyla, düşündüğünüz model ve yazı için onlarla görüşebilirsiniz.


Çok özel bir evlilik teklifi pastası için iyi bir pastaneyle de görüşebilirsiniz tabii. Böyle bir pastanın üstüne, yanlarına falan diz çökerek evlenme teklifi yapan bir erkek figürünün veya bir yüzük kutusunun koyulması ya da evlilik teklifi sözleri yazılması konsepte uygun olmakla beraber zorunlu değil. Pastayla evlenme teklifi tarzı bir şey düşşünüyorsanız böyle olması lazım. Ama teklif ortamına renk katan, "Evet" cevabını aldıktan sonra bunu kutlamak amacıyla yenecek bir pasta düşünüyorsanız böyle olmayabilir de. Her halükarda bir özelliği olsa iyi olur ama; mesela sevgilinizn en sevdiği pastadır veya çok sevdiği bir şeyin biçiminde hazırlanmıştır ya da kalp şeklindedir; bu gibi şeyler.



Aşağıda göreceğiniz cupcake ile evlenme teklifi konulu fotoğraf bana şöyle bir şey düşündürdü:"Benimle evlenir misin?" sorusunda 19 harf var, buna dilerseniz sevgilinizin isminin harflerini de ekleyip hazırlattığınız kekleri harflerin karışık olacağı şekilde dizebilirsiniz. "Burada ne yazdığını bul bakalım" dersiniz, ufak bir oyunla teklif yapmış olursunuz böylece.



Kız arkadaşınıza doğum gününde evlenme teklifi yapmayı düşünüyorsanız pastayı da buna göre hazırlatmak hoş olabilir. Üstüne de "Doğum günün kutlu olsun. 2 yıl sonrakini karı kıca olarak kutlayalım mı?" vb. bir şey yazdırabilirsiniz mesela. Ya da 2 pasta hazırlarsınız; bu doğum günün içindi, bu ise, eğer kabul edersen, evlenmeye karar verişimizi kutlamak için...gibi bir durum yaratırsınız.





Evlenme teklifi pastası farklı boyutlarda olabilir; buna sizin karar vermeniz lazım. Arkadaşlarınızın da dahil olduğu bir organizasyon yaparsanız veya teklif mekanında başkaları da olacaksa onlara da ikram etmeyi düşünürsünüz; o zaman büyüklüğü ona göre ayarlamak lazım. Sadece ikinizin yiyeceğini düşünüyorsanız da ona göre.


Aşağıdaki pasta bir Mia Atölye ürünü:

 Bu doğum gününde evlilik teklifi pastası da Fatoş Pasta'dan.


Bu da Kutaş Pasta'da hazırlanmış:


Başbaşa yediğiniz bir yemekten sonra masanıza, kız arkadaşınızın önüne ortasına evlenme teklifi yüzüğü koyulmuş bir dilim pasta da gelebilir. Dediğim gibi; bir teklif pastası hazırlatmayı düşünürseniz bunun için çeşitli alternatifler var. Mesela pastayı bir pastaneye hazırlatır, vitrine koydurur ve kız arkadaşınızla oradan geçip görmesini sağlarsınız. Veya işyerine öğlen tatilinde böyle bir pasta gönderir ve ardından da kendiniz gidersiniz.


Evlenme teklifi temalı pasta yaptıracağınız yeri araştırmayı unutmayın. Bugün için planladığınız şeylerin aksaması sıkıntı verici olur, bu yüzden sağlam yerlerle bağlantı kurmak lazım.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder