4 Kasım 2016 Cuma

Paris Temalı Evlenme Teklifi


Bir The Heart Bandits organizasyonu olan bu Paris temalı evlenme teklifi New York'da yapılmış ve Milson'la Jenny arasında gerçekleşmiş. Bilmem biliyor musunuz, her yıl on milyonlarca turistin ziyaret ettiği Paris aşk şehri olarak anılır. Bazen bu yüzden, bazen de Paris'le bir şekilde bağlantılı oldukları, mesela ilişkileri sırasında güzel bir Paris gezisi yaptıkları için firmaya böyle bir taleple başvuranlar oluyormuş. Milson'ın özel gerekçesi var bir de, çeviriyi çok iyi anlamadım ama galiba Jenny'le yapacakları bir Paris seyahatinin başlarında kızı bir yaban arısı sokmuş, bu da gezi boyunca yatakta kalmasına sebep olmuş. Milson bu yüzden New York'a biraz Paris getirerek bu aksiliği telafi etmek istemiş. Bu bir New York'ta evlenme teklifi organizasyonu aslında. Paris havası için de, çiftin tekliften sonra yediği akşam yemeğinin masasına dekoratif bir Eyfel Kulesi koymuşlar. Milson bu temaya beraber çıktıkları başka seyahatlerin anılarının da eklenmesini istemiş. Bunun için çiftin fotoğraflarının yanısıra vintage kartpostallar da kullanmışlar.



Organizasyonda bu kadar çok pembe çiçek kullanılmasının bir sebebi var; pembe Jenny'nin en sevdiği renkmiş. Gül yapraklarından yol yapmışlar gördüğünüz gibi, 2 yanı çiçeklerle süslenmiş olan bu yol çatıdaki pencerelerinden birinin önünde bitiyor. Ve orada da yine çiçekler, gül yaprakları ve çiftin çerçeveli fotoğraflarıyla dekore edilmiş 2 kokteyl masası hazırlanmış.



Organizasyonun  yapıldığı çatı katından görünen New York manzarası geliyor şimdi. 


 Romantik bir evlilik teklifi ortamını kendiniz de hazırlayabilirsiniz aslında. Evet, profesyonel evlenme teklifi organizasyonları güzel şeyler ama bütçeniz kısıtlıysa zorlamaya gerek yok. Benzer bir süslemeyle bir evde evlenme teklifi ortamı oluşturabilirsiniz mesela. Yine ev ortamında güzel bir masa da kurabilirsiniz. Neyse bu ayrı bir konu, ben Paris temalı evlenme teklifi fotoğraflarına devam edeyim. Sonra da yazımı yayınlayayım. Ziyaretiniz için teşekkürler.


Evlenme teklifi yüzükleri için tıklayın

Sürpriz evlenme teklifleri için tıklayın



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder