16 Kasım 2016 Çarşamba

Dikkat, Denizde Evlenme Teklifi Var!


Evlenme teklifi organizasyon şirketleri müşterilerini memnun etmek için çeşit çeşit sürpriz evlilik teklifi projeleri hazırlıyorlar biliyorsunuz. Bu projelerden biri de teknede evlilik teklifi. Size bu yazıda bu tarz bir organizasyondan söz edeceğim. Dikkat, denizde evlenme teklifi var başlığını uygun gördüm çünkü bu organizasyon çiftin balık tutma bahanesiyle şirketin önceden ayarlamış olduğu tekneye binmesiyle başlıyor. Genç kız oltayı denizden çıkınca ucundan balık değil üstünde evlenme teklifi sözleri yazan bir pankart çıkıyor ama.


Ve o sırada esas erkeğimiz diz çöküp aldığı yüzüğü uzatarak teklifini yapıyor. Sonrası evet cevabı ve bu kararın kutlanması babındaki sarılmalar olarak geliyor.





Peki bu iş burada bitiyor mu? Hayır, fotoğraflarda gördüğünüz gibi kız tarafının yüzünde güller açtıran bu teknede evlenme teklifi organizasyonu burada bitmiyor. Genç çift teknenin bir başka kısmına doğru gidiyorlar ve neyle karşılaşıyorlar acaba? Meyveler, çerezler ve içeceklerle donatılmış, şamdanlar ve dekoratif aksesuarlarla süslenmiş İstanbul manzaralı bir masayla. 




Kendisi için hazırlanmış bir İstanbul'da teknede evlenme teklifi organizasyonu, yanında hayatını onunla paylaşmak istediğini apaçık bir şekilde iletmiş olan erkek arkadaşı, parmağında onun kendisi için aldığı evlenme teklifi yüzüğü, kucağında bir buket çiçeği, önünde sevgilisiyle keyifli saatler geçirmesi için hazırlanmış bir masa; bu genç kız mutluluk içinde gülmesin de ne yapsın şimdi? Çok da güzel gülüyor, hep gülsün inşallah.



Romantik evlenme teklifleri ihtiyaç listesi için tıklayın

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder