14 Kasım 2016 Pazartesi

Chicago'da Evlenme Teklifi


Jerek'in 2 yıllık kız arkadaşı Lauren için hazırlattığı Chicago'da evlenme teklifi organizasyonuyla karşınızdayım sayın Evlenme Teklifi Rehberi ziyaretçileri. Bu organizasyon şehrin manzarasının izlenebileceği bir mekandaki özel bir odada yapılmış. Ve mumlar, tabelalar turkuaz renginde seçilmiş çünkü Lauren'in en sevdiği renk buymuş.  Kız arkadaşınıza bir sürpriz evlilik teklifi yapacak olursanız böyle şeyleri dikkate almanızı tavsiye ederim. Sevdiği renk olur, favori şarkıları çalar, mekan çok beğendiği veya gitmeye çok heveslendiği bir yer olur vesaire; böyle şeyler teklifinizi daha cazip kılar.




Jerek Chicago'da yaşamıyor aslında, Lauren de öyle. Lauren bir arkadaşıyla beraber kenti gezmeye gidecek olunca Jerek teklifini beklenmedik bir şekilde orada yapmaya karar vermiş. Böyle durumlarda yetersiz ve kötü Google Translate çevirisi ile kendi 1 damlacık İngilizcemi kullanıyorum ve sonuçtan pek emin olamıyorum ama olay aşağı yukarı şöyle gerçekleşmiş sanırım: Jerek sevgilisinin beraber seyahate çıktığı arkadaşıyla anlaşıyor ve onun Lauren'ı bir öğleden sonra kokteyli için organizasyon mekanına davet etmesini sağlıyor. Jerek özenle özel bir şekilde dekore edilmiş odada sabırsızlıkla Lauren'ı beklerken arkadaşı bir bahaneyle onun da odaya gitmesini ağırlıyor. Odaya giren esas kız ortamı ve Jerek'i görünce gerçekten çok şaşırıyor. Turkuaz rengi adak mumlarıyla çevrelenmiş tabelaları okuyor, sonra Jerek'e doğru gidiyor ve onun "Benimle evlenir misin?" sorusuna "Evet" cevabını veriyor.







Profesyonel bir evlenme teklifi organizasyonu yaptırmak rahat bir şey tabii; bu durumda istediğiniz şeyleri söylemek ve gerekirse organizasyonda kullanılmak üzere fotoğraflar, videolar göndermek dışında pek bir şey yapmıyorsunuz. İşin uzmanları her şeyi istediğiniz şekilde ayarlıyorlar. Ama benzer bir ortamı kendiniz de hazırlayabilirsiniz aslında. Evde, otel odasında, açık havada veya bir bölümünü özel olarak kullanmak üzere anlaştığınız bir mekanda olabilir bu. Ben blogumun konseptine uygun bir şekilde fikir vereyim de, tercih sizin.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder