18 Ekim 2016 Salı

Heybeliada'da Evlilik Teklifi



Bu bir yaratıcı evlilik teklifi hikayesidir veya vintage evlilik teklifi de diyebiliriz.  Hayatımın Sürprizi ekibi tarafından hazırlanan bir Heybeliada'da evlilik teklifi organizasyonudur. Pembe rengin bolca kullanıldığı bir organizasyondur çünkü pembe Tuğba'nın en sevdiği renklerden biridir. Tuğba İbrahim'in sevdiği kızdır, evlenmek istediği, mutlu olması için elinden gelen herşeyi yapmaya hazır olduğu kız. Bütün bu hazırlıklar onun içindir. Bu papatyalar da öyle. Çünkü papatya Tuğba'nın favori çiçeğidir.


Romantik evlilik teklifleri kadınları mutlu eder biliyorsunuz. Evlenme teklifi aldıkları anın bir hikayesi olsun isterler. Bu hikayeyi hatırlamaktan, arkadaşlarına anlatmaktan hoşlanırlar. Bu yüzden günümüz erkeklerinin birçoğu  biraz özel, biraz farklı bir teklif yapmaya çalışıyorlar. Bu görkemli bir teklif de olabilir mütevazı, sade bir teklif de. Yeter ki bir özelliği, orijinalliği olsun. Birbirini seven çiftler için zaten özel bir gündür ya, üstünde biraz çalışılsın, farklı bir ışıltısı olsun.




 

Bu Heybeliada'da evlenme teklifi organizasyonu için tişörtler ve maskeler de hazırlandı. Çiftin bazı arkadaşları bunları kullanarak bir noktada organizasyona dahil oldular. 

Kendi imkanlarınızla veya bir firmayla anlaşarak unutulmaz bir evlenme teklifi organizasyonu yapmayı düşünürseniz İbrahim'in yaptığı gibi kız arkadaşınızın hoşuna gidecek özel detaylar da eklemenizi tavsiye ederim. Bir evlenme teklifi yüzüğü alıp almamak size kalmış ama alırsanız daha iyi olur sanırım. Bize özgü bir adet değildir aslında ama kadınları mutlu ediyor. Amaç da büyük oranda bu olduğuna göre...



Hayatımın Sürprizi'nin İstanbul'da evlilik teklifi yapmak isteyenler için başka sürpriz paketleri de var. İstanbul dışından gelen talepler için de evlenme teklifi videoları hazırlıyorlar. Ayrıca, masrafları karşılandığı takdirde başka şehirlere de hizmet götürebiliyorlar.

Sevgililer Günü'nde evlenme teklifi için tıklayın

Evlenme teklifi organizasyonları için tıklayın


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder