30 Ekim 2016 Pazar

Evlenme Teklifi Yüzükleri ve Fiyatları


Kız arkadaşınıza "Benimle evlenir misin?" diyeceğiniz zaman bir evlenme teklifi yüzüğü de almalı mısınız acaba? Peki bu bir tektaş yüzük olmak zorunda mı? Bunlar çok net bir cevabı olmayan sorular açıkçası. Son yıllarda ülkemizde de oldukça yaygınlaşan sürpriz evlilik teklifi organizasyonlarına ve batı ülkelerinde yapılan evlenme tekliflerine bakarsanız evet, teklifinizi yaptıktan sonra kız arkadaşınıza bir yüzük uzatmalısınız. Pırlanta tektaş olayı biraz dayatma gibi aslında, ayrıca bu birçok erkeğin bütçesini zorlayacak bir alternatif. Ama evlenme teklifi alan birçok kadının bir tektaş beklentisi içinde olacağını tahmin ediyorum. Bu kararı kız arkadaşınızın kişiliğini, beklentilerini, zevkini göz önünde bulundurarak almanız gerekiyor. Sizin ne düşündüğünüzün hiçbir önemi yok mu peki? Var elbette, olmalı, ama sonuçta romantik bir evlilik teklifi daha çok kız tarafını memnun etmek adına yapılan bir şeydir, bu yüzden de ona göre hareket edilmesi mantıklı olur. Ziyaretçilerimize bu konuda nasıl yardımcı olabileceğimi düşündüm ve birkaç siteden evlenme teklifi yüzükleri seçtim. En yukarıdaki model Erer Gümüş'te 75 TL. Hemen aşağıdaki swarovski taşlı gümüş yüzük de aynı siteden. Bunun fiyatı ise 95 TL. Ekonomik evlenme teklifi yüzüğü arıyorsanız bu parçalar ilginizi çekebilir. Sitede daha fazlasını da görebilirsiniz.

Sirius Pırlanta ekonomik fiyatlarıyla kalbinizi çalacak bir adres değil. Fakat yüksek bir bütçesi olan ziyaretçilerimiz bu sitedeki modellerle ilgilenebilirler. Aşağıdaki yüzüklerin internet fiyatları sırasıyla 922 (0,10 karat), 1.810 (0,19 karat), 2.421 (0,24 karat), 3.031 (0,36 karat) ve 5.732 (0,46 karat) TL.





Sırada Altın Sepeti sitesinde bulabileceğiniz evlilik teklifi yüzükleri var.  Madeni 8 ayar beyaz altın olan bu tektaş pırlanta yüzük 598 TL.

14 ayar altından yapılmış olan bu sarı renkli kalp yüzük 149 TL.  Uygun fiyatlı evlenme teklifi yüzüğü arayan ziyaretçilerimizin ilgisini çekebilir diye düşünüyorum. Evet, bir tektaş değil ama ben tektaş almadığınız takdirde çok ayıp etmiş olacağınızı düşünmüyorum. Günün anısına neden böyle bir şey olmasın? Kız arkadaşınız aynı fikirde değilse o ayrı.


Üstünde 0.07 karatık bir pırlanta taş bulunan bu yüzüğün fiyatı ise  565 TL.


Yüksek fiyatlı, değerli evlenme teklifi yüzükleri arayanlara uygun bir adresle devam ediyorum; Atasay. Ve işte 2.06 gr. ağırlığında 18 ayar beyaz altınla kaplanmış 0.08 karatlık bir pırlanta tektaş. Fiyatı 1.715 TL.


Fiyatı 2.740 TL. olan bu modelin yapımında 3.16 gram ağırlığında 18 ayar beyaz altın kullanımış. Pırkanta taş ise 0.18 karatlık.


Atasay'dan son olarak 0,31 karatlık bir pırlanta yüzük ekliyorum. Altın kısmının ağırlığı 3.3 gram, fiyatı da 3.915 TL.

Gold Store sitesinde zirkon tektaş yüzük modelleri bulabilirsiniz. Bunların görünümleri gayet hoş ve fiyatları pırlanta tektaşlardan çok daha uygun tabii ki. Aşağıdaki beyaz altın tektaş yüzük 380 TL. mesela.




14 ayar beyaz altından yapılmış olan bu 1.70 gram ağırlığındaki yüzük için ise  343 TL. ödemeniz gerekiyor.

1.52 gram ağırlığındaki bu evlenme teklifi yüzüğü için ödemeniz gereken bedel 281 lira.


Buna ne dersiniz? Fiyatı 33 TL. 


Ucuz tektaş yüzük anlayışı kişiye göre değişebilir tabii. Fakat evlilik teklifi yapan biri evlenmeye maddi olarak da az - çok hazırdır muhtemelen ve sevgilisinin böyle bir beklentisi olduğunu düşünüyorsa 162 lirayı pahalı bulmaz sanırım. 

Son uğrak yerimiz Zen Pırlanta sayın seyirciler.Bu sıralar buradan alabileceğiniz en uygun fiyatlı pırlanta tektaş bu sanırım. Fiyatı 890 TL.


Aşağıdaki modellerin fiyatı 1.390 TL.






Bu siyah pırlanta tektaş yüzük Zen Pırlanta'da 1.987 TL.  

Bu 0.30 karat pırlanta tektaş ise 4.136 TL. 



 Evlenme teklifi yüzüğü fiyatları oldukça geniş bir aralık teşkil ediyor gördüğünüz gibi. 40 - 50 liralık modeller de var, ben o kadar yüksek fiyatlı olanlarını sergilemedim ama 8 - 10 - 15 bin lira olanlar da.

Botanik bahçesinde evlilik teklifi için tıklayın 

Kumsalda evlilik teklifi dekor fikirleri için tıklayın



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder