28 Ekim 2016 Cuma

Botanik Bahçesinde Evlilik Teklifi


Shabby chick nedir, biliyor musunuz? Başta beyaz ve ekru olmak üzere açık renkler, vintage / antika eşya ve aksesuarlar, ferforje eşyalar, pamuklu ve keten kumaşlar, çiçek deseni, eskitme mobilyalar gibi unsurların egemen olduğu gayet feminen görünümlü bir romantik dekorasyon türüdür. Bu yazının konusu olan botanik bahçesinde evlilik teklifi organizasyonu bu dekorasyon tarzına uygun bir şekilde hazırlanmış.


Jason'ın Vanessa'ya yapacağı sürpriz evlilik teklifi için Kaliforniya'daki bir botanik bahçesinin bir bölümü içinde beyaz ve fildişi rengi çiçekler olan fıçılarla, vazolarla süslenmiş. Yine fıçıların üstüne oturtulmuş bir tahtadan oluşan masanın üstü çiçeklerle, gümüş rengi çerçevelerin içine yerleştirilmiş fotoğraflarla donatılmış. Ve kişiselleştirilmiş şarap şişesi mantarlarına küçük notlar iliştirilmiş. Etrafa, masanın üstüne içlerinde mum yanan fenerler serpiştirilmiş. Romantik bir evlilik teklifi için ideal bir ortam çıkmış ortaya sonuçta.



Sade bir hediye kutusunun içindeki son  notta ise hayatlarını değiştirecek olan soru varmış; benimle evlenir misin?


Botanik bahçesinde evlenme teklifi güzel ve şık bir fikir. Böyle bir ortamı yaşadığınız yerdeki bir parkta veya evinizin bahçesinde de hazırlayabilirsiniz. Bu tarz bir süslemeyi bir evde evlenme teklifi projesi için de düşünebilirsiniz hatta. Bütün detaylar aynı olmak zorunda değil, farklı aksesuarlar kullanabilirsiniz. 




Sürpriz evlenme teklifi yaparken mekanı, detayları kız arkadaşınızın hoşlanacağı şekilde ayarlamalısınız. Bir evlenme teklifi yüzüğü almak zorunlu değil ama bugünün, aranızdaki bu çok özel anların anısına almanızda fayda var. Hem bu sevgilinizin de hoşunuza gidecektir muhtemelen. Bir mekanda yemek yemeyi falan düşünüyorsanız gerekli bazı ipuçlarını verin, mesela biraz şık giyinmenin gerekli olduğu bir yerdir ve kız arkadaşınız spor giyindiyse kendini rahatsız hissedebilir. 



The Yes Girl tarafından tasarlanan bu evlenme teklifi organizasyonu size en azından ortam süsleme fikirleri vermiştir sanırım. Kendi imkanlarınızla bir teklif ortamı hazırlamak istiyorsanız böyle fikirlere ihtiyacınız olacak. Ziyaretiniz için teşekkürler.





New York'ta evlenme teklifi için tıklayın

Flash mob evlilik teklifi için tıklayın

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder