26 Şubat 2016 Cuma

Kumsalda Evlenme Teklifi: Wategos Beach / Byron Bay


Mekan: Wategos Beach, Byron Bay / Avustralya

Konsept: Kumsalda evlenme teklifi (Simone & James)



Avustralya'daki bir sahil kasabası olan Byron Bay'daki Wategos Plajında gerçekleşen bir kumsalda evlilik teklifi hikayesiyle karşınızdayım sayın ziyaretçiler. Teklif Simone - James çiftinin plajdaki Raes isimli mekanda gün batımı saatlerinde bir şeyler içmeleri sırasında yapılmış. James sahilde baya bir hazırlıklar yapıyor ve organizasyonun bir kısmı için mekandaki bir garson da ona yardımcı oluyor. Kendisi bir ara bir bahaneyle masadan kalkıyor anladığım kadarıyla, garson da peşinden gidiyor ve biraz sonra geri dönüp Simone'a bir fotokitap veriyor. Bu fotokitapta çiftin ilişkisinin hikayesi yer almakta. Son sayfasında da şöyle bir mesaj var: "Her zaman sürprizlerden hoşlandığını söylerdin ve ikimiz de senin romantizmi ne kadar sevdiğini biliyoruz. Öyleyse gel ve plajda romantik bir sürpriz için bana katıl"

Bunun üzerine Simone kalkıp plaja doğru gidiyor. Yolda üstünde "Sen benim en iyi arkadaşımsın", "Sen benim hayatımın aşkısın", gibi sözler yazan tabelalar görüyor. "Kalbim senindir" yazılı tabela da içinde mumlar yanan kavanozlarla yapılmış büyük bir kalp figürünün kıyısında duruyor. James'de kalbin ortasında onu bekliyor. Kızın yürüdüğü yolun 2 yanında başka bir şeyler de var ama onların ne olduğunu anlamadım. 

Sonrası Simone'un heyecanı, sarılıp koklaşmalar, James'in diz çöküp yüzüğü uzatarak teklifini yapması ve aldığı cevap: "Evet, evet, evet!" James bu romantik evlilik teklifi sonrasında içmeleri için şampanya da almış. 

İşte böyle...Siz de kız arkadaşınıza evlenme teklif edeceğiniz zaman bu tip veya farklı tarzda romantik bir ortam hazırlayabilirsiniz.. 

Kumsalda evlenme teklifi fikirleri için tıklayın

Fotokitap ile evlilik teklifi için tıklayın




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder