1 Mayıs 2015 Cuma

Emre'den Duygu'ya Kumsalda Evlenme Teklifi

Ben sana uğramayalı ne kadar çok olmuş, zavallı bloğum benim. Emre'den Duygu'ya kumsalda evlenme teklifi konulu bir yazı ekliycem şimdi sana ama bunun gönlünü almaya yeteceğini sanmıyorum. Bundan sonraki yazı için bu kadar ara vermezsem barışır mıyız? Emre ile Duygu'nun hatırına mesela, baksana ne güzel gülüyorlar.


Hayatımın Sürprizi ekibi tarafından hazırlanmış olan bu kumsalda evlilik teklifi organizasyonunda roller, esas kızla esas erkeği ve ekibin elemanlarını bir yana bırakacak olursak şu  oyuncular tarafından paylaşılıyor: Kırmızı halı, kalp biçiminde kırmızı balonlar, tektaş yüzük, deniz, dalgalar, kumlar, uçuşan tüllerle çevrelenmiş bir nevi çardak, özenle süslenmiş bir yemek masası ve kumların üstünde ateş böcekleri gibi ışık saçan birtakım fenerimsiler ve keman.


Masanın üstünde sadece süs eşyaları yok tabii, kumsala yakın bir restorandan getirilmiş yiyecek ve içecekler de var. Nasıl bir menü olacağına kendiniz karar veriyorsunuz. Ve keyifle yeyip içerek sohbet ediyorsunuz kız arkadaşınızla, işte böyle:


Uygun bir zamanda teklifinizi yapıyor ve aldığınız yüzüğü sevgilinize takdim ediyorsunuz. Yüzük sizin üstünüzde olabilir, masaya sürpriz bir şekilde saklanmış olabilir, özel kostümlü bir animatör tarafından getirilebilir; böyle alternatifler de var. Olaylar sürüp giderken, arzu ederseniz ikiniz için canlı müzik de çalınıyor. 


Bunlar güzel şeyler, keyifle hatırlanacak şeyler, ilerleyen zamanlarda keyifle söz edilecek şeyler. İmkan varsa güzel hatıralar biriktirmek için elden gelen her şeyi yapmak lazım. Bu güzel kız ve bu yakışıklı genç adamın en güzel hatıralarından biri olacaktır bugün işte.


Kız arkadaşınıza böyle bir romantik evlilik teklifi yapmak isterseniz sürecin her dakikasının istediğiniz gibi, hatta istediğinizden de güzel geçmesi ayarlanabiliyor. Böylece siz mekan ayarlamak, garson ayarlamak, müzik ve dekor ayarlamak gibi şeylerle uğraşmıyor; özenle hazırlanmış anların keyfini çıkarıyorsunuz.








Hiç yorum yok:

Yorum Gönder